Αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας είναι η έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά των προϊόντων που έχετε επιλέξει στο χώρο σας. Οι τρόποι αποστολής και τα κόστη αυτών περιγράφονται στην συνέχεια.

Δωρεάν είναι η μεταφορά των προϊόντων, όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 150 ευρώ και παραλαμβάνετε από το εκάστοτε πρακτορείο μας. Αν επιθυμείτε παράδοση κατ΄ οίκων υπάρχει επιπλέον χρέωση που συμφωνείτε κατά προορισμό.

Δεν επιβαρύνεστε έξοδα αποστολής εάν παραλάβετε την παραγγελία σας από την μεταφορική μας εταιρεία στην διεύθυνση Άραχθου 14 , Μοσχάτο Αττικής.

Για την μεταφορά των προϊόντων μπορείτε να επιλέξετε από τα παρακάτω:

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (COURIER) – ισχύει για παραγγελίες έως 10 κιλά

Για παραγγελίες μικρότερες από 150 ευρώ, το κόστος διαμορφώνεται ως εξής :

6 ευρώ έως 4 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 1,2 ευρώ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Για παραγγελίες μικρότερες από 150 ευρώ, το κόστος διαμορφώνεται ως εξής :

12 ευρώ ανεξαρτήτους όγκου ή βάρους.

Για όλες τις περιοχές της Ελλάδας σας προτείνουμε αρχικά την πιο οικονομική λύση, παράδοση μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς σε πρακτορείο της Αθήνας ανέρχεται σε 10 ευρώ  και το αναλαμβάνουμε εμείς η εταιρεία ”STEFtools” 

Στην περίπτωση αυτή, η STEFtools  αναλαμβάνει τη μεταφορά, συσκευασία των προϊόντων μέχρι το πρακτορείο που βρίσκεται στην Αθήνα και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό για την παράδοση στο πρακτορείο της επιλογής σας. Σε αυτό το σημείο υπάρχουν δυο επιλογές:

  1. ή παραλαμβάνετε τα προϊόντα από το πρακτορείο της επιλογής σας
  2. ή συμφωνούμε την παράδοση στο χώρο σας, με επιπλέον κόστος που συμφωνείτε κατά περίπτωση.

Τα παραπάνω κόστη είναι ενδεικτικά. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση μεμονωμένα και ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, συνθήκες του εκάστοτε πελάτη μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την βέλτιστη λύση της μεταφοράς των προϊόντων στο χώρο σας.

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για τα διαθέσιμα προϊόντα του e-shop, ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης περιγράφετε ως :

Παράδοση μέσω Ταχυμεταφορών (Courier) :

  •  Για Αττική και Πρωτεύουσες Νομών: 3-5 εργάσιμες ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

 Παράδοση μέσω Μεταφορικής Εταιρίας :

  • Για Αττική και Πρωτεύουσες Νομών 4-7 εργάσιμες ημέρες μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο, το οποίο θα επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί σας για τον οριστικό χρόνο παράδοσης.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Επιπλέον, σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόν διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, στον χρόνο παράδοσης προστίθεται ο χρόνος που απαιτείται για να αποσταλεί στην αποθήκη μας.