ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο άνθρωπος από την παλαιολιθική εποχή προσπάθησε να βρει τρόπους να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας του. Με λίθινα εργαλεία στην αρχή και μέταλλο στην συνέχεια κατάφερε να βελτιώσει την εργασία του και να γίνει πιο αποδοτικός. Η τεχνολογία σήμερα με τους απίστευτους ρυθμούς που εξελίσσεται έγινε σύμμαχος και βοηθός του. Αυτά τα επιτεύγματα της τεχνολογίας καλούμαστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να φέρουμε σε κάθε επαγγελματία & ερασιτέχνη.
Στόχος της STEFtools είναι να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για εσάς, και να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα εργαλείων – μηχανημάτων από την ζεστασιά του σπιτιού σας (μόνο με ένα κλικ) χωρίς να είναι ανάγκη να επισκεφθείτε δεκάδες φυσικά καταστήματα.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο σε πολυεθνικές και μη εταιρίες μας έφερε πολύ κοντά σας με αποτέλεσμα να ξέρουμε πλέον πολύ καλά τι είναι αυτό που χρειάζεται ο Eπαγγελματίας για να κάνει την δουλεία του, ο Aγρότης για να παράξει τα προϊόντα του και ο Eρασιτέχνης για να δημιουργήσει-φτιάξει  μόνος του το έργο του.

Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε βρίσκονται στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά για περισσότερα από 21 χρόνια με εκατοντάδες χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες ανά τον κόσμο. Διαθέτουν όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας και φυσικά συνοδεύονται όλα από εγγύηση καλής λειτουργίας. Παρέχονται όλα τα ανταλλακτικά – αναλώσιμα για τα προϊόντα μας, που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο service μας εγγυώνται την καλή συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων σας.

Αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι η έγκαιρη και έγκυρη παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας. Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες – αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των μεταφορών και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες τιμές.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν θα λέγαμε ότι διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία – μηχανήματα  που ελαχιστοποιούν το χρόνο που χρειάζεστε για την επιτέλεση της εργασίας σας, κοστίζουν τόσο ώστε να είναι ποιοτικά-ανθεκτικά, και να σας επιτρέπουν να διαθέτετε τον ελεύθερο πλέον χρόνο σας για τα σημαντικά της Ζωής.

 

Με εκτίμηση και ευθύνη

Στεφανάκης Ιωάννης &
η ομάδα της STEFtools